RPO Dera Ghazi Khan Waqas Nazirs överraskningsbesök i Taunsa Sharif

RPO Dera Ghazi Khan Waqas Nazirs överraskningsbesök i Taunsa Sharif

Instruktioner för omedelbara rättsliga åtgärder för att lösa problemen för de personer som är närvarande på polisstationen, förhör av de anklagade häktade, kontrollerade också arsenal och skattkammare, inspekterade också städningen. Enligt detaljerna följde regionpolisen Muhammad Waqas Nazir med av P. Mir Rohail, han besökte City Police Station och Saddar Kachanak Police Station. PO Muhammad Waqas Nazir såg också städningen av polisstationer inklusive tvättrum. RPO Muhammad Waqas Nazir sa att enligt visionen av Chief Minister Punjab Sardar Usman Bazdar och instruktioner från IG Punjab Rao Sardar Ali, positiv förändring i polisstationskulturen. Processen har börjat.

Detta kräver att SHO gör en tydlig skillnad mellan lagbrytare och lagöverträdare.Dhaka ska sitta på ett sådant sätt att de darrar medan de begår brott, sa RPO Muhammad Waqas Nazir att illegal stängning, tortyr och tortyrceller på polisstationer inte är acceptabelt i alla fall, sa han att polisen som bor och egendom av medborgare Och det finns ingen plats i polisen för skydd av heder.Undertryckande av brottslingar kommer att vara vår första prioritet.

Han sa att alla möjliga åtgärder skulle vidtas för att påskynda ärendena och förbättra polisens kapacitet att hantera brottslighet.RPO Muhammad Waqas Nazir besökte också Taunsa Service Center. Under besöket gick RPO Muhammad Waqas Nazir igenom de faciliteter som tillhandahålls allmänheten på servicecentret och sa samtidigt som instruktionerna gav att anläggningarna för provet av körkort borde förbättras och de inkommande passagerarna skulle behandlas med gott uppförande. Låt alla tänkbara åtgärder vidtas för omedelbar lösning av deras problem. Förseningar med rättvisa kommer inte att tolereras alls. Alla poliser och personal bör kontakta mig angående sina personliga eller statliga frågor. Deras problem kommer att lösas på prioriterad basis. Dessutom, bättre åtgärder kommer att vidtas för polisens och personalens välfärd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.