En arabisk muslimsk tjej studerade i London

En arabisk muslimsk tjej studerade i London

 

En dag gick hon på fest med sin väninna. Trots hennes bästa ansträngningar kunde hon inte ta sig därifrån. När hon lämnade denna funktion var det för sent på natten. Hennes hem var långt borta, enda sättet att ta sig hem var med tunnelbana, men hon var rädd för att resa med tåg.
Eftersom det finns så många kriminella och narkomaner på tåg och stationer i Storbritannien nattetid, rapporteras det dagligen om incidenter här på TV-kanaler och i tidningar, eftersom tjejen var sen och Bussen kunde ha tagit lång tid.

Så han bestämde sig för att ta tåget trots många rädslor och faror. Med tanke på att den här tjejen var väldigt liberal och liberal, när hon kom till stationen, rann en kall våg av rädsla genom hennes kropp när hon såg att stationen var helt öde, bara en person stod. Hon verkade vara en kriminell Hon blev väldigt rädd. Sedan återtog hon sitt lugn. Hon började recitera koranvers Ayat Kursi. Tåget kom och hon steg ombord och nådde sitt hem på ett säkert sätt. Hon blev chockad när hon såg tidningen nästa dag. Strax efter henne avgång vid samma station, en ung flicka dödades och mördaren greps. Gick till stationen, berättade för polisen att hon var på stationen strax före mordet, jag känner mördaren, jag vill fråga henne något, när hon nådde framför cellen till den skyldige frågade han:

Känner du mig Han svarade: Ja, jag vet, du kom också till den här stationen på natten.Flickan frågade: Varför lämnade du mig då?Han sa: Hur kunde jag skada dig? ! Bakom dig fanns två mycket friska och långa livvakter. Flickan blev förvånad över att höra detta. Hon blev övertygad om att hon var skyddad av Allah genom att recitera verserna i Koranen. Hon var överväldigad av tacksamhet och tacksamhet till Allah och många blev muslimer. Detta är kraften i Koranen. Må Allah hjälpa oss att komma ihåg att läsa den också. Amen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.