Anklagad gripen för mord på Pak Army-ungdomen Zahoor Ahmed

Anklagad gripen för mord på Pak Army-ungdomen Zahoor Ahmed

Enligt de uppgifter som spårades på instruktioner från regionpolisen Dera Khan Waqas Nazir, DPO Dera Ghazi Khan Muhammad Ali Waseem, spårades de anklagade i fallet med blindt mord. Taunsa bad polisen att hans riktiga bror Zahoor Ahwal son till Noring Khan alias Issa som har tjänstgjort i den pakistanska armén i nästan tio år gifte sig 2010 som födde fem barn, två söner och tre döttrar som fortfarande lever. Både mannen och hustrun bodde i Mohalla Ghalowala Taunsa Sharif. Den 03.11. .2021 kom broder Zahoor Ahmed på tjänstledigt från sitt jobb. Det har sagts hemifrån att han ska jaga med sina vänner men han har inte kommit tillbaka förrän på kvällen. Jag har letat på egen hand. En okänd persons kropp har hittats i en plastränna från Chashma Right Bank Canal Head Mangrotha. Arvingarna har identifierat kroppen. Ett ärende registrerades mot okänd åtalad på City Taunsa polisstation enligt reglerna.

För att spåra de oidentifierade misstänkta, bildade ASP Circle Taunsa Mir Rohul Khan ett speciellt team under hans överinseende som inkluderade Muhammad Anzar SHO City Taunsa polisstation, inspektör Shakeel Ahmed Bukhari SHO Saddar Taunsa polisstation, Amanullah Khan och IT-ansvariga Taswar. Abbas-medlemmar var inblandade. Med hjälp av modern teknik arbetade ASP Circle Taunsa Mir Rohal Khan med Khudas-fallet. Under några timmar på natten spårades okända anklagade ut med bevis.
Offrets hustru Zarina Bibi, Mohammad Khan son till Umar bosatt i Taunsa Sharif greps. Under förundersökningen har båda de åtalade erkänt brott. Tillsammans med Mohammad Khan drack han lite narkotika, satte ett rep runt halsen, elektricerade henne och brutalt dödade hennes man Zahoor Ahmed Kobe. Försöker

Vid tillfället sa ASP Mir Rohal Khan att efter de dagliga instruktionerna från regionalpolisen Dera Ghazi Khan och DPO Dera Ghazi Khan, anses Tonsa-polisen som spårar det blinda mordet på Pak Army-ungdomen Zahoor Ahmed som en utmärkt operation. Grattis till utredningen Den målsägande familjen uttryckte sina åsikter om att vi var övertygade om att ASP Circle Taunsa Mir Rohul Khan och hans team snart skulle spåra vår mördare och att vi skulle få rättvisa i tid. Vi är stolta över att det finns poliser stationerade i Taunsa som överväger andras sorg som sin egen.Han sa att vi är mycket tacksamma mot Taunsapolisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.